Els continguts de medi social i natural d’aquest nivell estan estructurats de la manera següent:

En primer lloc, es mostra l’avaluació inicial per tal que vosaltres mateixos pugueu saber els coneixements previs a partir dels quals s’iniciarà l’ampliació dels mateixos. En cas que aquesta avaluació inicial no s’assoleixi correctament, haureu de consolidar els principals continguts de cada tema anant a l’apartat “Repassem el que no recordem“. Posteriorment, iniciareu l’assoliment dels altres aprenentatges.

Inicialment, es presenta una situació i/o fet quotidià o que ha pogut succeir, mitjançant una història o vídeo. Aquestes situacions desencadenaran una sèrie de preguntes o hipòtesis mitjançant les quals es promourà la investigació i els aprenentatges dels continguts a treballar.

Cada bloc està estructurat amb capítols i subcapítols que distribueixen els diferents aprenentatges. També hi consten visualitzacions per tal de facilitar l’adquisició i l’ampliació de nous aprenentatges. Totes les activitats són interactives, amb experiments i manualitats.

Finalment, per comprovar si heu assolit els continguts treballats durant les sessions anteriors, disposeu de l’avaluació final.

Esteu preparats ?  Endavant !!

IMPORTANT: Per realitzar les activitats  Jclic heu de clicar a " Previsualitza activitat Jclic " situat a la barra de la dreta de la pantalla.

Darrera modificació: dimarts, 15 de setembre 2020, 12:34