PROJECTES DE CENTRE

En aquesta pàgina podreu trobar informació dels projectes de centre de la nostra escola:

 

Nens d'Arreu és un projecte de centre destinat a conèixer els diferents països d'origen de les nenes i els nens de l'escola, que ens ajudarà a conèixer millor les altres cultures den món. Conèixer és una oportunitat per respectar i estimar.

 

El projecte de mediació és un projecte que vol donar resposta a la resolució de problemes, aportar un nou valor a l’alumnat del centre, perquè el dia de demà sigui mínims el nombre de conflictes violents i dotar-los d’un conjunt d’eines que facilitin la resolució pacífica dels conflictes i educar així per a la pau.

 
PROJECTE DE COMPANY GUIA
 
 
Creiem  que la lectura ha de ser un eix transversal present en el currículum de totes les àrees i la biblioteca escolar ens ha d’oferir aquesta possibilitat. Igualment s’ha  de fomentar com un espai d’aprenentatge, que afavoreixi la competència en l’accés a la informació a través de diferents suports. En definitiva que ajudi i faciliti per una millor pràctica educativa. Des de la Comissió de biblioteca s’impulsa el Pla de Lectura de Centre i es coordinen accions relacionades amb la lectura i els llibres per a tota la comunitat educativa. mascota_biblio

Darrera modificació: dijous, 4 de setembre 2014, 01:18