PRESENTACIÓ

QUI SOM ?

Comencem una escola nova, una aventura per a vosaltres, pares, i nosaltres, mestres, amb una finalitat comuna: l’educació dels vostres fills i de les vostres filles.

Sabem que tots els començaments són durs, que tindrem recursos limitats, però també tenim l’avantatge de començar a poc a poc, amb un nombre reduït d’alumnes, el que ens permetrà anar construint, entre tots, una línia d’escola: fresca, coherent i innovadora.

Creiem que podem oferir un tracte proper i personalitzat als nens i nenes, i a les seves famílies, amb una escola oberta a l’entorn i a la participació.

Compteu amb la nostra il·lusió i el nostre entusiasme i us demanem la vostra participació activa per anar teixint plegats els trets d’identitat d’aquesta nova escola.

L' Equip de Mestres.

QUÈ PROPOSEM ?

  • Una escola coeducadora, respectuosa amb els interessos i les individualitats de tots i cada un dels alumnes i les alumnes.
  • Una escola oberta, flexible, integradora ... que fomenti i potenciï les relacions personals.
  • Una escola educadora en els valors: respecte, responsabilitat, autonomia, confiança i cura.
  • Una escola motivadora, acollidora i vivencial tant pel professorat com per a l’alumnat.
  • Una escola capaç de potenciar la creativitat a través de la investigació, l’exploració de l’entorn i dels elements quotidians, que creï condicions per a la reflexió, el diàleg i el creixement en les relacions.
  • Una escola on pares i mares es puguin comprometre, no com a clients i consumidors, sinó com a coprotagonistes del fet d’educar.

COM HO FEM ?

Darrera modificació: divendres, 25 de juliol 2014, 10:56