Passer au contenu principal
Panneau latéral
Vedrunagracia
Accueil
Plus
Français (fr)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Vous êtes connecté anonymement
Connexion
Accueil
Direcció en restauració
Cours
FORMACIÓ OCUPACIONAL
GRAU C | NIVELL 3
Direcció en restauració
Catégories de cours
ESO
ESO / 1r d'ESO
ESO / 2n d'ESO
ESO / 3r d'ESO
ESO / 4t d'ESO
BATXILLERAT
BATXILLERAT / 1r de Batxillerat
BATXILLERAT / 2n de Batxillerat
GRAU D | CICLES FORMATIUS
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Mitjà
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Mitjà / Cuina i gastronomia (CFPM HT10)
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Mitjà / Serveis en restauració (CFPM HT30)
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Mitjà / Forneria, pastisseria i confiteria (CFPM IA60)
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Superior
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Superior / Direcció de cuina (CFPS HTD0)
GRAU D | CICLES FORMATIUS / Grau Superior / Direcció de serveis en restauració (CFPS HTE0)
FORMACIÓ OCUPACIONAL
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 1
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 1 / Operacions bàsiques en cuina (350h)
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 1 / Operacions bàsiques de Restaurant i Bar (290h)
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 2
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 2 / Cuina
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 2 / Serveis de restaurant
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 2 / Serveis de bar i cafeteria
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 3
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 3 / Direcció i producció de cuina
FORMACIÓ OCUPACIONAL / GRAU C | NIVELL 3 / Direcció en restauració
Rechercher des cours
Rechercher des cours
Mòdul Formatiu 1: ADMINISTRACIÓ D'UNITATS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ
Mòdul Formatiu 2: DISSENY DE PROCASSOS DE SERVEI EN RESTAURACIÓ
Mòdul formatiu 3 APROVISIONAMENT EN RESTAURACIÓ
Mòdul formatiu 4 PROCASSOS ECONÒMICOFINANCARS EN ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ
Mòdul formatiu 5 QUALITAT, SEGURETAT I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN RESTAURACIÓ.
Mòdul Formatiu 6: DISSENY I COMERCIALITZACIÓ D'OFERTES DE RESTAURACIÓ.
Mòdul Formatiu 7: LOGÍSTICA DE CÀTERING
Mòdul Formatiu 8: ANGLÈS PROFESSIONAL PER A SERVEIS DE RESTAURACIÓ