OBJECTIUS
- Supervisar la realització de les operacions de preelaboració dels gèneres culinaris, en funció del pla de treball establert, de les elaboracions culinàries que es faran o de les necessitats de comercialització.
- Supervisar els processos de manipulació de gèneres crus, semielaborats i elaboracions culinàries acabades, controlant-ne els resultats intermedis i finals derivats.
- Controlar els mètodes per a la conservació i l'envasament de gèneres crus, semielaborats i elaboracions culinàries acabades, assegurant-ne la utilització o el consum posteriors en condicions òptimes.
- Desenvolupar procediments de supervisió dels processos, conservació i envasament de gèneres crus, semielaborats i elaboracions culinàries acabades, controlant-ne els resultats intermedis i finals derivats.
- Explicar i aplicar mètodes per a la regeneració de gèneres crus, semielaborats i elaboracions culinàries acabades, assegurant-ne la utilització o el consum posteriors en condicions òptimes.
- Desenvolupar procediments de supervisió dels processos de regeneració de gèneres crus, semielaborats i elaboracions culinàries acabades, controlant-ne els resultats intermedis i finals derivats.