Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.


  •  

    En la pàgina d'aquí sota trobareu els Vídeos de l'espai Tinc un dubte. És un espai televisiu d'un minut i mig que planteja paraules i expressions en català d'un ús no sempre correcte. L'espai aclareix aquests dubtes d'una manera entenedora i divertida.

      Mitjançant imatges d'arxiu de pel·lícules antigues lliures de drets, "Català a l'atac" divulga d'una manera entretinguda aspectes gramaticals de la llengua catalana, tot fent una incidència especial en els errors més habituals entre la població catalana.
     
    La durada de cada peça és exactament d'un minut. El to no és directament didàctic, sinó que s'hi difonen aspectes gramaticals del català d'una manera diferent de l'habitual: mitjançant una narració i alhora amb sentit de l'humor. 

     
    La Píndola és una publicació del Servei de Correcció de Català de l'Ajuntament del Masnou que recull suggeriments i orientacions per millorar la producció escrita