Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.


  •  

    Arca és l'arxiu de revistes catalanes antigues. És un portal d'accés obert que inclou publicacions periòdiques tancades que han estat representatives dins la cultura i la societat catalana. És un dipòsit cooperatiu de preservació digital impulsat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC)


    RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes. La principal finalitat de RACO és augmentar la visibilitat i consulta de les revistes que inclou i difondre la producció científica i acadèmica que es publica a revistes catalanes 


      Argus és una publicació mensual, iniciada al juliol de 2009, que selecciona els millors continguts de i sobre cultura catalana i literatura en general, publicats recentment a Internet. Cada mes convidem una persona rellevant del sistema cultural català per a què faci la funció d'editor/a. Ell o ella ens proposa la seva tria personal, amb total llibertat.


    L’Hemeroteca del Corpus Literari Digital permet la consulta de revistes i publicacions periòdiques catalanes de caràcter literari, especialment del primer terç del segle XX. A banda de les cerques que oferirà el Cercador general, la consulta ja es pot fer lineal, per números, i, ben aviat, des dels índexs generals elaborats a partir del buidatge dels seus continguts. La pàgina també dóna accés a altres hemeroteques virtuals i a les revistes culturals, artístiques i literàries actualment disponibles a la xarxa. S'està realitzant, a més, el buidatge de continguts de les publicacions i s’oferirà la possibilitat de fer-hi cerques per autors, textos i matèries.