Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.


  •   Música de poetes és un espai virtual per la música i la literatura. Hi podràs escoltar les cançons que músics catalans han fet amb els poemes dels millors poetes. També tens al teu abast continguts complementaris sobre recursos poètics.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat


      Poetàrium és una mostra de la producció de poetes de diferents generacions i de diversos territoris de l’àmbit lingüístic català. Hi pots escoltar els accents poètics del català nord-occidental, del valencià, del català de les illes i del català central. També conté biografies, obres, traduccions, enllaços interessants i vídeos complementaris.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat