Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.



  •   

    Parla.cat és un espai que ofereix una proposta formativa que s'organitza en quatre nivells i dues modalitats d'aprenentatge. S'hi poden trobar vídeos, àudios, jocs i activitats amb animació. També hi trobaràs un glossari, transcripcions, assistents i un espai de contingut lúdic i cultural.

    Parla. cat està elaborat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Llull i el Consorci per a la Normalització Lingüística

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat


    Speakcat és un curs de català de supervivència dirigit especialment a estudiants estrangers i ambientat en un context universitari.  Hi trobaràs exercicis i activitats que descobreixen la gramàtica i el vocabulari bàsics de la llengua. També conté exercicis i activitats relacionats amb aspectes pràctics de la vida quotidiana dels estudiants. El curs consta de 10 unitats. Facilita un diccionari, un llistat d'abreviatures, un quadre gramatical i un assistent personal.

    Speakcat és un curs elaborat per la Universitat de Girona amb la col·laboració de la resta d'universitats catalanes i el Secretaria d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat



    FontdelCat és una aplicació en línia per aprendre català en nivells inicials de la UAB. Comprèn cinc mòduls: Diàlegs amb situacions habituals que es donen entre estudiants. Monòlegs sobre diversos temes relacionats amb l'àmbit acadèmic. Jocs informàtics sobre un tema cultural. Documents audiovisuals i Un espai d'activitats orals, escrites i de lectura.  

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat



     

    A 4 Cats hi trobaràs 20 capítols protagonitzats per la Sara,el Bel, el Pep, la LLum i el Carles. A cada capítol podràs veure una situació quotidiana amb un tast de gastronomia, arquitectura, teatre, esports i música. Hi podràs descobrir com parlen el català a Barcelona, Girona, Tarragona, València, Mallorca, Menorca, Castelló, Benicàssim i Eivissa.  

    Cada vídeo va acompanyat de suport textual: transcripció del vídeo, context, gramàtica i lèxix

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat


       El SALC Servei d'autoformació en Llengua Catalana, ofereix aquest material a través d'Internet per a totes aquelles persones que hi puguin estar interessades (que vulguin aprofundir algun aspecte sobre la llengua catalana, que vulguin aprendre català al seu ritme, que vulguin reciclar o mantenir els seus coneixements de català.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat


    Argumenta és un material multimèdia basat en l'aprenentatge autònom per donar suport en les competències lingüístiques i comunicatives en l'àmbit acadèmic i professional.  S'estructura en 24 unitats temàtiques de consulta independent. Trobaràs informació sobre com prendre uns apunts útils, com aprendre a llegir amb rapidesa, com fer una exposició oral, com escriure una ressenya, com redactar un informe, com argumentar, com fer un currículum, com preparar una entrevista de feina i moltes coses més

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat