Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.


  • La Biblioteca d'aplicacions lèxiques pretén fer amè i divertit l'aprenentatge de la llengua als alumnes dels cicles educatius que van des del cicle superior de primària fins al segon cicle d'ESO, a través de diferents tipus de jocs lingüístics i de totes les possibilitats que el món multimèdia ens ofereix.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat

    Aquestes activitats tenen com a objectiu primordial l'adquisició i consolidació d'estratègies i hàbits de comprensió oral i lectora. Hi trobaràs activitats al voltant de textos de tipologia diversa i de nivell de dificultat creixent. Aquestes activitats busquen sobretot que demostris que ha entès la informació essencial continguda en el missatge i provarem de resoldre de manera molt pràctica alguns problemes habituals que dificulten que processis correctament la informació.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat

    Una mà de contes et convida a endinsar-te en el món de l'art i la literatura, de la música i els mitjans audiovisuals, de la mà dels contes, contes de viatges, contes del món, contes d'animals, de por, fets amb dinar, amb objectes quotidians, contes de matemàtiques, contes de petons…
    Il·lustradors, pintors, dissenyadors, dibuixants, cuiners, fotògrafs, actors, mags, guionistes, poetes i escriptors, adaptadors, músics… mestres, estudiants, investigadors, escoles, universitats, entitats culturals… pares i mares, nens i nenes, avis i àvies i públic en general… es donen la mà per gaudir amb un dels programes de Televisió de Catalunya mes vist arreu del món.

     Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat

    MUDSdeMOTS és un conjunt d'unitats didàctiques amb exercicis sobre lèxic de camps semàntics concrets. El seu objectiu és millorar la competència lingüística a partir de l'adquisició i consolidació de vocabulari nou, que ha de permetre un ús més ric, precís i variat de la llengua.  

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat