Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.

  • Aquí trobaràs tres programes elaborats per Jordi Esteban Calm per a la Secretaria de Política Lingüística


    interrogant

    Endevina és un programa d'exercicis de lèxic per a aprenents dels nivells elemental i intermedi de català i conté 16 temes amb 20 exercicis contextualitzats. Un cop escollit un tema, se t'obrirà una fitxa i ja podràs començar a treballar. Per accedir a l'índex de temes clica sobre el botó que trobaràs a la part superior i inferior de la fitxa. Cada pregunta té quatre respostes possibles: Marca l'opció que penses que és correcta i prem el botó A,B,C o D i veuràs si la resposta és correcta o incorrecta

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat


    barrina

    Barrina és un programa d'exercicis de lèxic per a aprenents dels nivells intermedi i suficiència de català. Conté 16 temes amb 20 exercicis contextualitzats. Els temes són els mateixos que els utilitzats en els centres d'autoaprenentatge de català. El lèxic que s'aprèn en aquest programa ha estat seleccionat perquè la seva presència en la parla social actual és escassa i perquè el seu significat no pot ser deduït d'altres llengües veïnes.

    Un cop hagis escollit el tema se t'obrirà una fitxa i ja podràs començar a treballar. Les fitxes estan numerades. Per avançar o retrocedir dins les fitxes d'un tema, clica les fletxes que hi ha al costat de l'indicador de número de fitxa. Per accedir a l'index de temes clica sobre el botó índex que trobaràs a la part superior i inferior de la fitxa. També pots canviar de tema fent servir les fletxes que hi ha al costat d'aquest botó.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat



    saber-ne un niu

    Saber-ne un niu és un programa d'exercicis de frases fetes per a aprenents del nivell de suficiència de català. El qüestionari que tens aquí sota és una adaptació reduïda d'aquest programa.

    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat