Esquema per setmanes


  • Aquí trobaràs materials de dificultat diversa per aprendre llengua. A cada secció tens la descripció del material i el nivell de dificultat. Decideix tu quins et són útils per anar treballant-los al teu ritme. Els qüestionaris i els JCLIC registren al teu Qualificador la nota que n'obtens perquè puguis veure els avenços que fas. 

    L'aula sempre és oberta, fins i tot en els períodes intertrimestrals i per tant no tanca mai. No hi ha intervenció del professorat però sí que pots resoldre els dubtes amb l'ajut dels teus companys des del fòrum.

  • En aquesta secció trobareu els Dictats en línia publicats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

    Es tracta de 96 dictats dels nivells d'aprenentatge: elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2), en els quals es treballen diferents aspectes ortogràfics:

        A/E
        O/U
        G/J, IX/X, TG/TJ, TX/IG
        S/SS/C/Ç/Z
        M/N/NY
        B/P, T/D, C/G
        B/V
        Apòstrofs i contraccions
        R/RR
        H
        Accentuació i dièresi
        L/LL/L·L
        Continguts combinats generals
        Continguts combinats vocalisme
        Continguts combinats consonantisme

    Tots els dictats tenen diferents velocitats, espai per a fer-los i corregir-los en línia, i van acompanyats d'una fitxa amb remarques normatives sobre les qüestions treballades. Aquí podeu llegir-ne les instruccions i començar-hi.


    Nivells de dificultat

    inicialbàsicmitjàavançat