Qui som?

El CFA Sant Feliu de Guíxols es troba situat al barri de Vilartagues, concretament a la primera i segona planta del Centre Cívic Vilartagues (Plaça Salvador Espriu).

Som un centre públic al qual assisteixen aproximadament uns 600 alumnes de diferents estatus socials i procedències diverses: Catalunya, i països del primer món, Magreb, africans sudsaharians, d'Amèrica del Sud, Àsia i països de l'Est, abastant no  només els/les residents a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, sinó, també, les de poblacions veïnes com Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Calonge, Palamós i Llagostera. El ventall d'edats és tan ampli com les procedències i va des dels divuit anys, o setze si compleixen els requisits establerts, fins quasi vuitanta. Les motivacions personals dels nostres usuaris són molt diverses: superació d'una prova d'accés, obtenció de titulació, alfabetització, inserció social, promoció personal i professional, fracàs escolar, lleure,...

Els principis psicopedagògics que inspiren la nostra tasca docent són: educació emocional, atenció a la diversitat, atenció a la individualitat, qualitat acadèmica, aprendre a aprendre, treball personal i en grup, normalització, educació no sexista, educació participativa i oberta.

Els valors que pretenem fomentar són: autonomia, integritat, igualtat, respecte a un mateix i als altres, responsabilitat, rigor, eficiència, eficàcia i sobretot la cultura de l'esforç.

L'escola preten proporcionar un ambient obert i de participació democràtica, tant a nivell de gestió, funcionament i organització com en el propi procés d'aprenentatge.

Last modified: Tuesday, 22 June 2021, 3:59 PM