EL NOSTRE TUN-TUN PER LA MARATÓ

EL NOSTRE TUN-TUN PER LA MARATÓ

by Administrador/a a8038089 -
Number of replies: 0

L’edició d’enguany de La Marató de TV3,  què es celebrarà el 14 de desembre, es dedicarà a lesmalalties   de cor, una de les principals causes de mort al món i a Catalunya.  

Des de la Fundació SHE ens varen proposar la participació en l’activitat “El Càrdio de la Marató”, a l’igual que a d’altres escoles que formem part del Programa de Salut Integral. Vam decidir sumar-nos a aquesta festa col·lectiva a favor de La Marató, elaborant un mosaic gegant del Càrdio, amb l’alumnat de l’escola.

Un Jurat independent triarà “El Càrdio de laMarató” d'entre totes les propostes, L’escola guanyadora rebrà: 50 entrades per la Jornada del Cor de la FundacióSHE a Port Aventura, un lot de llibres del Dr. Valentí Fuster i “El Càrdio de La Marató” passarà a formar part dels materials del Programa SI!.

 Els membres del jurat seran el Dr. Valentí Fuster, President de la Fundació SHE, la Sra. Carme Ortoll,  Directora General de l’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de  Catalunya, el Sr. Marc Gasol i el Sr. Pau Gasol, jugadors professionals de bàsquet, President i Vicepresident de la Fundació Gasol, respectivament i Judith Mena, Aina Riera i Enric Bellés,  tres joves de La Jonquera, Perafita i Camarles respectivament seran els representants de l’AACIC, Associació de Cardiopaties Congènites. 

 

 Sant%20Esteve1_Marat%C3%B3.jpg

 

Sant%20Esteve_Marat%C3%B3.jpg