Esquema per temes

  • 13-17 ABRIL: JA ÉS PRIMAVERA

    Bon dia alumnes i famílies,

    Si cliqueu a l'enllaç trobareu l'horari semanal. Cada dia teniu una tasca de català i matemàtiques. Clicant els enllaços de l'horari us portarà a les activitats que heu de realitzar. Si no us surt la mà per fer clic a l'enllaç, podeu: 

    1. Posar-vos sobre l'adressa i Fer ctrl +clic al ratolí

    2. Copiar l'adressa a la barra de búsqueda de Google.

    Recordeu que per accedir a les activitats heu d'estar registrats en la plataforma Wizer me , tal com us expliquem en un email informatiu que us hem enviat.

  • 20-24 D'ABRIL: ELS ESPORTS

    Bon dia alumnes i famílies,

    Com que aquest any no hem pogut dur a terme la setmana esportiva a l'escola, hem decidit fer algunes activitats relacionades amb els esports perquè sabem que us agraden moltíssim.

    Aquí adjunt trobareu l'horari setmanal i un fórum de St Jordi en el que us animo a participar. 

  • 27-30 D'ABRIL: A COMPRAR!

    Bon dia alumnes i famílies, 

    aquí teniu l'horari de l'última semana d'abril. 

    Us adjunto un document que us explica com accedir a les correccions de les activitats.

    Una abraçada i fins aviat.


  • 4-8 DE MAIG: ENIGMES

    Bon dia, 

    Aquí trobareu l'horari de tasques d'aquesta primera setmana del mes de maig. Trobareu tant  activitats interactives com activitats per fer a la llibreta. Recordeu que si trobeu alguna activitat interactiva que el vostre dispositiu no us permet fer, la podeu fer a la llibreta.


    Una abraçada a tots

  • 11-15 DE MAIG: EL TEMPS

    Aquí trobareu l'horari de tasques setmanal. En aquesta ocasió començarem a treballar el temps i trobareu algunes activitats relacionades amb aquest concepte.


     Que tingueu molt bona setmana!

  • 18-22 DE MAIG: CALCULANT

    Bon dia alumnes i famílies, 

    Comencem aquesta setmana amb molta energia. Tot seguit trobareu l'horari de tasques. Aquesta setmana veureu que només heu d'accedir a la plataforma Wizer per fer les tasques de llengua. 

    Respecte a les matemàtiques, penso que és important que aquesta setmana la dediquem a repassar les operacions bàsiques més importants: suma portant-ne, resta portant-ne i la multiplicació. És important que no se'ns oblidi i estar preparat pel curs següent! Trobareu tres documents amb aquestes operacions que heu de resoldre, no poso horari perquè prefereixo que cadascú vagi al seu ritme. Al final d'aquesta setmana haurieu de tenir els tres fulls fets. 

    IMPORTANT: ADJUNTO TRES FULLS DE MULTIPLICACIONS DE DIFERENTS NIVELLS, PER TAL QUE TRIEU EL QUE MÉS S'ADAPTA AL VOSTRE NIVELL. NOMÉS HEU DE FER EL FULL DE SUMA, EL DE RESTA I UN FULL DE MULTIPLICACIONS. 


    Un petó ben gran i bona setmana a tots.

  • 25-29 DE MAIG: LLEGIM I GAUDIM

    Bon dia nenes i nens, 

    Aquesta setmana, entre altres coses, la dedicarem a la lectura, que ens permet passar bones estones i conèixer històries noves, emocionants, divertides, misterioses, romàntiques, d'aventures, fantàstiques,...

    Recordeu: un conte o un llibre no és només això. Si l'obriu, està ple de vida i us portarà a conèixer històries sorprenents.

    Gaudiu i que tingueu bona setmana. 

  • 1-5 DE JUNY: L'ESTIU

    Bon dia!

    Tot seguit trobareu l'horari de tasques. Veureu que, tal i com ja va avisar direcció en un comunicat, a partir d'avui només enviarem una tasca cada dia.

    Vinga, que ja s'acosta l'ESTIU...


    Molt bona setmana a tots!!


  • 8-12 DE JUNY: JUGUEM AMB EL CAP

    Encentem la penúltima setmana de curs i la dedicarem a desenvolupar i millorar qualitats molt importants a l'escola i a la nostra vida. Tot seguit us deixo l'horari i descobrireu quines són.

    Que tingueu molt bona setmana!!

  • 15-19 DE JUNY: FI DE CURS GRUP BÀSIC

    Estimats i estimades alumnes,

    hem arribat a l'última setmana de curs i la dedicarem a fer activitats diferents i més creatives.

    Heu treballat moltíssim i estic contentíssima de tots vosaltres. 

    Us he preparat una activitat sorpresa per dimarts que espero que us agradi. Al vostre email rebreu un dibuix vostre per pintar o per decorar com a vosaltres més us agradi. Aquí us poso un exemple de com ha quedat la meva fotografía transformada a dibuix.


    BON ESTIU!!

    Espero que gaudiu molt de l'estiu!!! Al setembre us espero a l'escola perquè m'expliqueu tooooooot el que heu fet i per compartir un nou curs plegats.

    Una abraçada ben forta.

    Marga