Tema Nom Descripció
CONFICROS ACTIVITATS SETMANALS Carpeta 1.14-17 D'ABRIL
Carpeta 2.20 AL 24 D'ABRIL
Fitxer 3. 27 AL 30 D'ABRIL
Fitxer 4. 4 AL 8 DE MAIG
Carpeta 5. 11 AL 15 DE MAIG
Carpeta 6. 18 AL 22 DE MAIG
Carpeta 7.25 al 29 DE MAIG
Carpeta 8.2 AL 5 DE JUNY
Carpeta 9.8 AL 12 DE JUNY
Carpeta 10. 15 AL 19 DE JUNY
CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA Carpeta ACTIVITATS CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA DIA 18 DE MAIG

1.- Els nens/es han d'anar reproduint els moviments bucals (pràxies) i les expressions facials que va fent Peppa Pig i la resta de personantges. Aquests exercicis ajuden a tenir una millor mobilitat de la zona bucal i a enfortir la musculatura facial efectes que ajuden a una millor articulació dels sons.


2.-Escoltar la cançó de "Les vocals" de la Damaris Gelabert. Els nen/es aniran visualitzant com s'escriuen les vocals i a la vegada com es pronuncïen, d'altra banda com queden integrades les vocals inicials dins del nom. Seria bo anessin aprenent la cançó.


3.- Escoltar els sons del mitjans de transport (i d'altres...) ajuda als més petits a treballar la discriminació auditiva que permetrà amb més facilitat fer tantmateix una bona discriminació dels sons de la parla degut a l'entrenament auditiu que fan des de molt petits. L'activitat passa per escoltar el so sense imatge i intentar endevinar de què es tracta, després apareix a la pantalla el vehicle en concret, es pot fer la variant d'escoltar i visualitzar primer tot el video i després passar a la fase d'endevinar el sons.