Cursos disponibles

Recursos per al reforç

Bienvenidos y bienvenidas a este espacio complementario al curso de preparación para el acceso a la universidad para mayores de 25 años. Aquí podréis encontrar materiales complementarios al curso presencial que realizaremos en la escuela de adultos y que espero os sean de utilidad.

practiquem els recursos
Benvingut sigui tothom al curs de Francès Inicial pensat per a aquelles persones que tenen nivell 0 d'aquesta llengua. Aquest curs es troba dins dels Ensenyaments Inicials de la Formació d'Adults.
Benvingut sigui tothom al Curs de Francès Funcional. Està pensat per a aquelles persones que ja han superat el Curs de Francès Inicial o bé que tenen un domini de vocabulari i d'estructures bàsiques que els permeten moure's en la vida quotidiana. S'inclou dins dels Ensenyaments de les Competències per a la societat de la informació.
GEOGRAFIA I HISTÒRIA

Curs de castellà de secundària

Benvingut/da a l'aula del mòdul CI0A Anglès 0.
Al llarg d'aquest trimestre estudiarem el primer nivell d'anglès. Aquest mòdul està pensat per aquells que no heu fet mai anglès.

Curso de Literatuta castellana

Bienvenidos y bienvenidas a este espacio complementario al curso presencial de llengua castellana de Graduado en Educación Secundaria de la escuela de Formación de Adultos de la Seu d'Urgell. Aquí podréis encontrar recursos y actividades que pretenden complementar el trabajo presencial que se va a realizar en clase dentro del curso CT3. Deseo que os sea de utilidad.