Postnuke 0.8 i nous mòduls: alguns problemes  Final

  • Hola,

    explico alguns problemes que he tingut per veure si podeu donar una ajuda ràpida:

    1.- He instal.alt postnuke 0.8 RC4
    2.- He baixat els mòduls de la intraweb en fase de proves: iw_main, iw_messages, iw_noteboard, iw_agendas, iw_vhmenu, iw_moodle
    3.- Els tres primers s'han instal.lat bé i després de fer l'ajust de la carpeta documents i els seus subdirectoris tot ha funcionat. Els mòduls de vhmenu i moodle s'han marcat com a invàlids (¿?). El mòdul d'agendes s'ha instal.lat però té un problema.
    4.- He instal.lat els mòduls de l'aplicació de faltes: pnAlumnesGrups, pnAssistencies i pnProvesNotes.
    5.- El mòdul pnAssitencies té un error a la creació de les tables de la base de dades. L'error del postnuke és: _DBCREATETABLEERROR.
    6.- Els altres dos s'han instal.lat correctament però tenen un problema.

    El problema del mòdul d'agendes, del mòdul d'alumnes i grups i del mòdul de notes és semblant. Postnuke indica que no es troba la pàgina d'administració de cada mòdul. Fico a sota el que diu:

    Página no encontrada


    Lo sentimos. La página que solicitaste, /postnuke/index.php?module=pnAlumnesGrups&type=admin, no existe en "Nombre del Sitio".

    Alguna idea al respecte de com ho he d'enfrontar??

     

    L'objectiu final d'aquestes proves és desenvolupar un nou mòdul per dur a terme l'inventari general del centre i utilitzar l'aplicació de faltes que està en fase de proves. 


    Gràcies.


    O. Castell

  • Hola Oscar,

    Hi ha possibilitat d'accedir a aquesta intranet? La tens en un lloc públic o la tens el local?

    Em costa orientar-te sense tenir accés. Sigui com sigui tots els mòduls iw pot ser que tinguin petits errors que cal depurar.

    Els mòduls de seguiment no els fet nosaltres i encara no hem tingut temps de provar-los. Per tant, de moment, no te'n puc dir res.

    Cordialment,

    Albert 

  • Hola Albert,

     

    de moment ho tinc en local sobre un sistema linux amb apache+sql. Tot sembla normal, ja que tot el que he provat del postnuke funciona raonablement. Miraré de ficar-ho en algun raconet amb connexió a internet i et fico l'adreça perquè li donis una repassada.

     

    Segueixo investigant. De fet l'error que tinc és comú al mòdul d'agendes i als de seguiments. Imagino que deu haver algú que els estigui provant els mòduls de seguiment ... miraré de ficar-me en contacte.

     

    Fins aviat,

     

    Oscar 

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right