Ampliació quota moodle 2

Ampliació quota moodle 2

per JACQUES MARTI GONZALEZ -
Nombre de respostes: 5

Al meu centre hem demanat l'ampliació de la quota d'1Gb de moodle 2 i se'ns ha denegat parcialment per tenir que esborrar còpies de seguretat (només m'han ampliat 0,5 Gb). 

He esborrat les còpies que he trobat però aquestes no les trobo

mestev24 backup-moodle2-course-386-2n_gs_af_simulació_empresarial_i_tutoria-20140425-1034-nu.mbz 68.74 MB
mestev24 simulació_empresarial20140425-1036-nu.mbz 68.74 MB

i ara no puc demanar l'ampliació de la quota restant fins a 1Gb al Portal Àgora ja que no compleixo els requisits demanats. (Només és possible demanar-la si es donen simultàniament dues condicions: que l'ocupació superi el 75% i que, a més, l'espai lliure sigui inferior a 1000 MB) 

La petició d'ampliació la demanem ja que hem d'utilitzar el moodle 2 per a penjar uns 100 projectes de recerca de 4t d'ESO que tenen un pes de 10 Mb aproximadament. Per tant necessito un espai mínim d' 1GB lliure.

Em podrieu fer l'ampliació de quota  restant?

http://agora.educat1x1.cat/ies-rbiv-cambrils/moodle/

Gràcies

En resposta a JACQUES MARTI GONZALEZ

Re: Ampliació quota moodle 2

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jacques,

per esborrar les còpies d'aquesta usuària heu de cercar-la i fer un "entra com" (jo l'he trobada cercant pel cognom), a continuació heu d'accedir a algun dels cursos on sigui professora editora (els podeu veure al seu perfil) i fer clic a Restaura. D'aquesta manera us apareixeran les dues còpies de seguretat i les podreu eliminar.

Pel que fa a l'ampliació de quota no heu de patir, en quant compliu els requisits per demanar l'ampliació, si heu esborrat aquestes còpies se us farà de seguida per tal que l'alumnat pugui pujar aquests fitxers dels projectes de recerca.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ampliació quota moodle 2

per JACQUES MARTI GONZALEZ -
Com es fa un "entra com" ? Gràcies
En resposta a JACQUES MARTI GONZALEZ

Re: Ampliació quota moodle 2

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jacques,

heu d'accedir com administrador/a al Moodle, cercar l'usuari i fer clic al seu nom o fotografia, un cop aquí, al bloc Configuració apareixerà l'opció "Entra com".


Fins ara,

Mònica