Compartir arxius diferents professors

Compartir arxius diferents professors

per Josep Suller Roca -
Nombre de respostes: 1
hola,
Al meu centre, fins ara amb el Moodle 1.9, teníem organitzat metacursos en Moodle per posar arxius i poder-los compartir per professorat i nivells (normalment molts arxius d'àudio, pdfs, etc) que tots els professors del mateix nivell utilitzen.
Ara amb Moodle 2 vec molt complicat tot lo que fa referència als arxius.

Com podem continuar fent això? Sé que s'aconsella utilitzar repositoris externs (Dropbox, per exemple), però aquests repositoris són "personals" (és a dir, pel que he entès cada professor ha de crear-se un compte de Dropbox per a poder guardar tots els arxius?) Així, si tenim 100 arxius comuns per a un nivell, cada professor haurà de pujar els 100 arxius al seu Dropbox personal? Ja no es pot compartir fent meta-cursos, carpetes, etc. i guardar-ho a un lloc comú dins de Moodle?

En tutorials de Moodle 2 per internet he vist que hauria de sortir la carpeta (arxius privats o algo similar) però no la vec enlloc. Es pot fer amb el Moodle 2.0 d'agora o està desactivat?

Gràcies.
Josep Suller.
EOI Tarragona.
En resposta a Josep Suller Roca

Re: Compartir arxius diferents professors

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Josep,
efectivament els fitxers privats de l'usuari/ària estan desactivats al Moodle d'Àgora, però aquesta no seria una bona opció per compartir fitxers, ja que serien privats.

El que podeu fer és crear un recurs del tipus "Carpeta" en aquest curs compartir pel professorat i allà posar tots els fitxes que necessiteu. Recordeu que els fitxers els podeu pujar en un sol zip i descomprimir-lo tal i com es podia fer al Moodle 1.9.

L'aparença un cop entréssiu a aquesta carpeta seria similar a la que es veu a la captura que adjunto.

Fins ara,
Mònica
Fitxer adjunt carpeta_compartida.png