Batxillerat

Objectiu: Aquests estudis són polivalents, integradors, flexibles i orientadors. Pretenen, també, garantir la formació integral de l'alumnat en una societat culturalment i tècnicament canviant, com ara la maduració intel.lectual i humana, l'adquisició i la integració de nous sabers i habilitats, el contacte amb components fonamentals de la civilització actual - Llengua, Història, Pensament, Ciència, Tecnologia i Art, l'adquisició d'una metodologia adient i una visió del món des de bases sòlides, a més de preparar per a estudis posteriors, tant professionals com universitaris, homologables amb l'entorn europeu i per a la vida laboral.

Organització dels estudis:

Durada: El Batxillerat consta d'un cicle de dos cursos acadèmics, que comprenen dels 16 als 18 anys.

Modalitats del Batxillerat: L'IES <<Ramón Turró i Darder>> ofereix les següents modalitats i itineraris:

MODALITAT
ITINERARIS
Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i Salut
Batxillerat de Ciències de la Naturalesa i Salut
Batxillerat Tecnològic
Batxillerat Tecnològic
Batxillerat d'Humanitats i de Ciències Socials
Batxillerat d'Humanitat
Batxillerat de Ciències Socials
Batxillerat de Gestió i Administració

Horari del Centre:

Curs
Matí
Tarda
1r
BTX

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

8:00 -14:50h.

Lliures
2n BTX

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

8:00 -14:50h.

Lliures

Desplegament curricular:

Els estudis de Batxillerat s'estructuren en una part comuna (matèries comunes) i una part diversificada (matèries de modalitat, matèries optatives i treball de recerca).

Les matèries comunes són cursades, obligatòriament per tots els alumnes. Les matèries de modalitat es corresponen amb la modalitat de Batxillerat que l'alumne esculli de forma orientada, tenint en compte els estudis universitaris o cicles formatius que vulgui cursar un cop acabi el batxillerat. Les matèries optatives són escollides per l'alumne, d'entre una oferta realitzada pel centre, de forma orientada.

El treball de recerca es fa normalment durant el segon curs. Els alumnes, assessorats per un tutor, han de realitzar un treball sobre un tema de lliure elecció en el qual ha de fer servir el conjunt de coneixements adquirits al llarg de l'etapa.







Darrera modificació: dilluns, 23 de novembre 2015, 13:46