ESO

Objectiu: Educar i promoure l'autonomia dels alumnes en els seus aspectes cognitius i intel.lectuals, així com el seu desenvolupament social i moral, tot construint la seva pròpia personalitat, l'arreglament d'un autoconcepte positiu i l'elaboració d'un projecte vital a partir d'uns valors, preferències i capacitats per portar-lo a terme.

Organització dels estudis

Durada : Quatre anys, distribuïts en dos cicles: 1r cicle (1r i 2n d'ESO) i 2n cicle (3r i 4t d'ESO).


Avaluació

Els professors, constituïts en Equips Docents, avaluen trimestralment els objectius de cada curs o nivell, les competències de cada àrees i els diferents continguts( conceptuals, procedimentals i actitudinals).

En acabar el segon cicle d'ESO, si un alumne/a ha superat satisfactòriament els objectius previstos rebrà el titol de Graduat en Ensenyament Secundari.

Horari general del centre

CURS
MATÍ
TARDA
Tots
els
cursos

Tots els dies, de 8:00 a 14:50

Lliures

Servei d'atenció psicopedagògica

El centre disposa d'un Servei d'Atenció Psicopedagògica format per una psicòloga, una mestra terapèuta i un representant de l'EAP (Equip d'Assessorament Psicopedagògic) que actua, diagnostica i informa a les famílies, cercant la millor solució en el centre o mitjançant els serveis de Benestar Social o del CSMIJ.

Servei de menjador i transport escolar

Els alumnes d'altres les poblacions com Santa Susanna, tenen dret al servei de transport gratuït. El transport es fa a primera hora del matí, al migdia i en finalitzar l'horari escolar. El centre disposa de Bar-Cantina, que ofereix servei de menjador a alumnes que, circumstancialment, s'hagin de quedar a dinar al centre. Per tal d'utilitzar aquest servei, els alumnes ho comunicaran, a primera hora del matí, a l'adjudicatori del servei de Bar-Cantina.

Darrera modificació: dilluns, 23 de novembre 2015, 13:28